ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ
(Φεβ 22, 2019)
 Δενδροφύτευση στο Άλσος του Γηροκομείου Read more...
   |    (Ιαν 21, 2016)
Επίσημο site της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων του Δήμου Πατρέων Read more...
   |    (Νοε 16, 2015)
Η παρουσία μας στην Δράση του Άλματος Ζωής "Pink the City" Read more...
   |   

 

 

Αγαπητοί Γονείς,

              ‘Όπως γνωρίζετε η  Ένωσή  μας  θα πραγματοποιήσει  στις αρχές Ιουνίου τις προβλεπόμενες από το νόμο  και το καταστατικό εκλογές ,για την ανάδειξη νέων μελών για τα όργανα καθώς και τους αντιπροσώπους της στη Δημοτική Επιτροπή Παιδείας και την Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων.

               Σας  υπενθυμίζουμε  λοιπόν  ότι  οι  Σύλλογοι   Γονέων   που  έχουν  ήδη πραγματοποιήσει εκλογές  για την ανάδειξη νέων μελών Δ.Σ και Ελεγκτικής Επιτροπής του Συλλόγου τους καθώς και αντιπροσώπων για την Ένωση (1 αντιπρόσωπος για κάθε 30 εκπροσωπούμενους μαθητές από τους ψηφίσαντες γονείς ) θα πρέπει να προσκομίσουν τα έγραφα στην Ένωση μας έως 15/05/2019.

              Επίσης όσοι Σύλλογοι πραγματοποίησαν εκλογές  αλλά  δεν έπιασαν το μέτρο ώστε να εκλέξουν  αντιπροσώπους για την Ένωση θα πρέπει να ορίσουν έναν εκπρόσωπο από το Δ.Σ. Να συμπληρώσουν τα έγραφα που αναγράφονται παρακάτω και  να αποσταλούν στην Ένωση μας .

              Προκειμένου να νομιμοποιηθούν οι αντιπρόσωποι  του Συλλόγου Γονέων και να συμμετάσχουν στην Γενική Συνέλευση και στις εκλογές της Ένωσης Γονέων του Δήμου Πατρέων θα πρέπει ο Σύλλογος να αποστείλει στην Ένωση Γονέων τα εξής έγγραφα:

 

  1. Τη συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου με τα κινητά τηλέφωνα των μελών καθώς και ένα e-mail για την καλύτερη επικοινωνία της Ένωσης με το Σύλλογο. Το έγγραφο θα υπογράφεται από την/τον  Πρόεδρο και την/τον Γραμματέα.
  2. Το πρακτικό εκλογής των τελευταίων εκλογών του Συλλόγου στο οποίο θα φαίνεται ο αριθμός των ψηφισάντων γονέων ,ο αριθμός μαθητών που εκπροσωπούν , τις ψήφους που έλαβαν οι υποψήφιοι για Διοικητικό Συμβούλιο, Εξελεγκτική Επιτροπή ,Αντιπρόσωποι για την Ένωση Γονέων και ποιοι εκλέγονται σε κάθε όργανο καθώς και οι αναπληρωματικοί τους.           Το πρακτικό εκλογής θα πρέπει να υπογράφεται από τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής
  3. Την  κατάσταση ψηφισάντων γονέων και σε κάθε  όνομα γονέα τον αριθμό τέκνων-μαθητών που εκπροσωπεί.
  4. Βεβαίωση του Διευθυντή του Σχολείου που θα βεβαιώνει προς την εφορευτική επιτροπή που πραγματοποίησε τις εκλογές ,τον συνολικό αριθμό μαθητών που φοιτούν στο σχολείο κατά το σχολικό έτος 2018-2019 .

Σημειώνουμε ότι αν τα ανωτέρω έγγραφα είναι φωτοαντίγραφα των πρωτοτύπων ,τότε θα πρέπει να έχουν τη σφραγίδα του Συλλόγου και να υπογράφονται από τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα του.

 

Για οποιαδήποτε  πληροφορία- διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στα ανωτέρω τηλέφωνα.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΩΝ ΑΡΧΙΕΡΕΣΙΩΝ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο  

 

Η Πρόεδρος                                                                Ο Γ. Γραμματέας

 

Φωτεινή  Συριώτη-Κυπραίου                      Δημήτρης Παρασκευόπουλος

November 2019
S M T W T F S
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30